FELHIVÁS

Felhívás

Mint már széles körben ismert, az aktuális adójogi szabályozás lehetővé teszi, hogy a cégek társasági adójuk terhére támogatást nyújtsanak sportszervezetek részére. A törvény szerint az így adott támogatás összege az adóalapot és a fizetendő adó mértékét is csökkenti, ezáltal pénzügyileg kedvezőbb a támogató cég számára, mintha közvetlenül a NAV részére fizetné be társasági adóját!

Sportfejlesztési programunkat a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatta, ezáltal jogosultak vagyunk a vállalkozások által felajánlott támogatás befogadására.

Kérjük, ha lehetősége engedi, és adófizetési kötelezettsége lesz ebben az évben, elérhetőségeink egyikén jelezze felénk, hogy részletesebben tájékoztassuk a támogatási rendszer működéséről.
Ez az Ön vállalkozása részére előnyös és segíti a fiatalok sportolási lehetőségeinek fejlesztését. Klubunk az ország egyik legnagyobb beruházására készül, és amennyiben támogatásra érdemesnek tartja az utánpótlás-centrum létrehozását, akkor Ön és a cége is részese lehet ennek a projektnek.

További kérdéseire szívesen válaszolunk, vagy felkeressük személyesen.

 

ELÉRHETŐSÉGEINK : bsepalocfarkasok@gmail.com

 

 

Album