Keresés
Esemény naptár
Hónap léptetés
Letöltések

Labdarúgó Sport Osztály Indul ! ! !

2019-11-20 18:38:00
Labdarúgó Sport Osztály Indul ! ! !

A BSE Palóc Farkasok Utánpótlás Sport Egyesület és a Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakgimnázium felvételt hirdet a 2019-2020. tanévben induló

Labdarúgó Sport osztályába.

Programismertető:

A labdarúgást a tanulással kívánjuk összekapcsolni, bejáróként, vagy kollégistaként szervezzük  a Sportosztály életét. A labdarúgó sportági képzésünk célja olyan sokoldalúan felkészített játékosok kinevelése, akik képesek a nemzetközi top futball elvárásainak is megfelelni. A képzés speciális szakmai módszertan szerint folyik, amely megfelel az UEFA edzőképzés alapelveinek és a nemzetközi trendnek.

 • A képzés szakmai vezetője Both József (UEFA ’Pro’) edző, aki  korábban az MLSZ Korosztályos Válogatottak szakmai igazgatója volt. Csapatai  kijutottak a FIFA Világbajnokságra, ahol III. helyezést értek el. Számos játékosából  NB I-es labdarúgó és válogatott játékos lett.
 • A program sportigazgatója Baranya István (UEFA ’Pro’) edző, sportpszichológus, aki az MLSZ Felnőttképzési Intézet és az MLSZ  Bozsik Program igazgatója volt.

A szakmai gyakorlati felkészítés délelőtti és délutáni edzésekkel történik. A BSE Palóc Farkasok Utánpótlás Sport Egyesület színeiben – korosztályos képzés formájában, az életkori sajátosságoknak megfelelően – heti speciális edzésrend és órarend szerint edzenek a sportosztályosok. Az edzések között és után iskolába, sportosztályba járnak, közösen ebédelnek.

A játékosok rendszeres sportorvosi és élettani kontroll alatt sportolnak, de kiemelt gondot fordítunk a pszichológiai-mentális fejlesztésre is. Számunkra kiemelkedő jelentősége van a diákok tanulmányi előre menetelének is, hiszen a mai labdarúgásban fontosnak tartjuk, hogy a sporttal párhuzamosan a képességükhöz mérten a lehető legjobban teljesítsenek a tanulmányok terén is. Tanulmányaikat a Balassagyarmati Szent-György Gimnáziumban és Szakgimnáziumban végzik. Távolról érkezők a Madách Imre Kollégiumban kapnak elhelyezést.

Érdeklődni lehet:

Vajda Andrea ig.h (Szent-Györgyi Gimnázium)

06/35-300-975

szentgyorgyi.bgy@gmail.com

Baranya István BSE sportigazgató

+36 30/396-7907

baranya.istvan@gmail.com

 

BSE Palóc Farkasok Up. S.E.

 

Fiú és leány labdarúgókat várunk, akik:

 • élsportolók akarnak lenni,
 • felnőtt profi labdarúgókká akarnak válni

Iskolai-egyesületi labdarúgó órák, edzések (heti: 7-9 edzés, foglalkozás)

 • Iskola (délelőtt): testnevelő-edzővel testnevelés óra keretében labdarúgó edzések (technika-taktika, koordináció, atlétika, regeneráció, úszás…stb)
 • Egyesület (délután): edzővel a saját csapatban történő edzés, akik a hétvégi bajnoki mérkőzésekre készülnek

Módszerek

„Egyéniségeket nevelünk, képzünk…”

 1. Labdarúgás tanítása: a tehetséges játékos akkor fejlődik, ha állandóan – he a legjobb edzők segítségével - gyakorolja a sportág technikai, taktikai, koordinációs és kondicionális elemeit. Játékban és mérkőzésen tudja és alkalmazza a tanultakat. Az egyéni megoldások mellett készség szinten képes a csapatjáték minden elemében játszani. Motivált, és a győzelem az elsődleges számára.
 2. Játékos egyéniség: a labdarúgás csapatjáték, mégis tapasztaljuk, hogy egyéniségek, tehetségek döntik el a mérkőzéseket. Ilyen labdarúgókat nevelünk.
 3. Legjobbak a legjobbak között: a labdarúgó tehetség, egyéniség csak akkor tud kibontakozni, ha megfelelő környezetben van, maga is tehetséges játékostársakkal együtt edz, játszik, és a játékossal magas szintű tudással rendelkező edzők foglalkoznak.

Élettani, pszichológiai kontroll

 • állandó orvosi és pszichológusi felügyelet, gondoskodás
 • félévente teljes élettani, terhelése, labor és pszichológiai vizsgálat

Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakgimnázium

 

Tanulmányi és tanulási lehetőségek

 • Technikum jellegű képzés, ahol érettségivel 2 év ágazati alapoktatás + 3 év szakirányú oktatást kínálunk.
 • A technikusi vizsga emelt szintű érettségi tantárgynak számít
 • Angol és német nyelvből nyelvvizsga
 • Labdarúgó edző és sportszervező, valamint játékvezetői végzettség
 • Távol lakóknak kollégiumi elhelyezés
 • Bejárósokért különjáratos autóbuszt indítunk
 • Egységes sportfelszerelést biztosítunk (gálaruha, sétáló sportöltözék, edzőfelszerelés

 

Album