Keresés
Esemény naptár
Hónap léptetés
Letöltések
(PDF) : 181.5 KB 
(PDF) : 167.4 KB 
(PDF) : 160.9 KB 
(PDF) : 191.3 KB 
(PDF) : 748.7 KB 
(PDF) : 744.8 KB 
(PDF) : 795.0 KB 
(PDF) : 677.5 KB 
(PDF) : 804.7 KB 
(PDF) : 844.7 KB 
(PDF) : 234.9 KB 

LABDARÚGÓ  SPORT OSZTÁLY INDUL ! ! !

Hírek - 2019-11-20
LABDARÚGÓ  SPORT OSZTÁLY INDUL ! ! !

 

A BSE Palóc Farkasok Up. S.E. és a Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakgimnázium felvételt hirdet a 2019-2020. tanévben induló Labdarúgó Sport osztályába.

 

Programismertető:

A labdarúgást a tanulással kívánjuk összekapcsolni, bejáróként, vagy kollégistaként szervezzük  a Sportosztály életét. A labdarúgó sportági képzésünk célja olyan sokoldalúan felkészített játékosok kinevelése, akik képesek a nemzetközi top futball elvárásainak is megfelelni. A képzés speciális szakmai módszertan szerint folyik, amely megfelel az UEFA edzőképzés alapelveinek és a nemzetközi trendnek.

  • A képzés szakmai vezetője Both József (UEFA ’Pro’) edző, aki  korábban az MLSZ Korosztályos Válogatottak szakmai igazgatója volt. Csapatai  kijutottak a FIFA Világbajnokságra, ahol III. helyezést értek el. Számos játékosából  NB I-es labdarúgó és válogatott játékos lett.
  • A program sportigazgatója Baranya István (UEFA ’Pro’) edző, sportpszichológus, aki az MLSZ Felnőttképzési Intézet és az MLSZ  Bozsik Program igazgatója volt.

A szakmai gyakorlati felkészítés délelőtti és délutáni edzésekkel történik. A Balassagyarmat SC színeiben – korosztályos képzés formájában, az életkori sajátosságoknak megfelelően – heti speciális edzésrend és órarend szerint edzenek a sportosztályosok. Az edzések között és után iskolába, sportosztályba járnak, közösen ebédelnek.

A játékosok rendszeres sportorvosi és élettani kontroll alatt sportolnak, de kiemelt gondot fordítunk a pszichológiai-mentális fejlesztésre is. Számunkra kiemelkedő jelentősége van a diákok tanulmányi előre menetelének is, hiszen a mai labdarúgásban fontosnak tartjuk, hogy a sporttal párhuzamosan a képességükhöz mérten a lehető legjobban teljesítsenek a tanulmányok terén is. Tanulmányaikat a Balassagyarmati Szent-György Gimnáziumban és Szakgimnáziumban végzik. Távolról érkezők a Madách Imre Kollégiumban kapnak elhelyezést.

 

Érdeklődni lehet:

 

Vajda Andrea ig.h (Szent-Györgyi Gimnázium)

06/35-300-975

szentgyorgyi.bgy@gmail.com

Baranya István BSE sportigazgató

+36 30/396-7907

baranya.istvan@gmail.com